Search Wishlist0

Marimi verighete si inele

Dimensiunile inelelor

Dimensiunea corectă a inelului este o necesitate esențială pentru momentul cel mai special. Inelul trebuie să fie suficient de strâns pentru a nu cădea, dar trebuie să fie destul de liber pentru a aluneca deasupra articulației. În timpul zilei și de asemenea, vremea afectează măsurarea. Deoarece dimineața, mai ales când vremea este rece, degetele sunt mai mici, iar când vremea este prea caldă, degetele sunt mai mari. Seara este cel mai bun moment pentru a măsura dimensiunea degetului în timp ce mâinile sunt calde. Dacă ezitați între două dimensiuni, mergeți întotdeauna cu cea mai mare. Dacă articulația dvs. este mai mare decât baza degetului dvs., măsurați atât articulația, cât și baza degetului dvs. și selectați o dimensiune între cele două. Este întotdeauna bine să măsurați degetul de câteva ori în timpul zilei. Dacă inelul va fi o surpriză, puteți întreba o prietenă a sa ori pe unul dintre membrii familiei, sau chiar puteți împrumuta în secret inelul său și puteți merge la un bijutier pentru a afla dimensiunea. Vă rugăm să rețineți, de asemenea, că mâna dreaptă și mâna stângă sunt diferite, astfel încât dimensiunile degetelor sunt diferite.

Dimensiunile comune ale inelului

Înțelegem că ar putea fi dificil să selectezi cu exactitate dimensiunea corectă a inelului online și mai ales, dacă acesta este destinat să fie dat ca un cadou surpriză, ar trebui să ghiciți dimensiunea inelului. Dacă plănuiți o surpriză și nu sunteți sigur de mărimea inelului, puteți să comandați întotdeauna dimensiunea medie a inelului și să îl trimiteți înapoi la noi pentru redimensionare în primele 60 de zile de la primirea produsului dvs. Dimensiunea medie a inelului variază între 47-57 pentru femei și 59-70 pentru bărbați.


Măsurător de inele printabil

În cazul în care vă apropiați de marele eveniment, puteți să descărcați măsurătorul gratuit de inele în format PDF, care vine împreună cu instrucțiunile. Descărcați măsurătorul gratuit de inele în format PDF aici.