Search Wishlist0

Cum să alegi mărimea corectă a inelului de logodnă când cumperi online

În era internetului și a cumpărăturilor rapide, la un click distanță, chiar și inelul de logodnă perfect poate fi achiziționat online. Magazinele de specialitate au apelat la tehnologie și vă oferă ghiduri precise pentru identificarea mărimii corectă a inelului de logodnă al viitoarelor mirese. 

Inelul de logodnă definește primul moment din viața viitorului cuplu. Oferirea lui este evenimentul care va schimba radical existența celor două persoane. De aceea inelul de logodnă trebuie să fie perfect, dar și pe placul viitoarei mirese. Alegerea acestuia se poate dovedi a fi o misiune dificilă uneori. 

Cu informații strânse pe baza observațiilor și a gusturilor, puteți identifica destul de repede cel mai bun inel de logodnă, cu care să vă surprindeți jumătatea. 

Documentare riguroasă

Inelul de logodnă este simbolul angajamentului și al dragostei pe care domnii o poartă viitoarelor soții. 

Înainte de a lua orice decizie trebuie să vă documentați serios pentru a putea identifica modelul potrivit partenerei de viață. 

Inelul de logodnă va fi purtat zilnic, alături de verighetă, așadar ar trebui să fie un model care să se potrivească aproape la orice. Stilul vestimentar al viitoarei posesoare, personalitatea și gusturile ei în materie de bijuterii sunt elemente pe care trebuie să le aveți în vedere. 

Mărimea perfectă

Inelul de logodnă este oferit cadou de domni viitoarelor soții, motiv pentru care este important ca aceștia să selecteze cu exactitate dimensiunea corectă a acestuia atunci când cumpără online. 

Pentru cei care au acces la bijuteriile iubitelor acest lucru este destul de ușor. În acest caz puteți folosi măsurătorul gratuit pentru inele, existent pe platformele de unde puteți achiziționa bijuterii. Acest instrument vă oferă posibilitatea de a identifica mărimea potrivită prin plasarea inelului pe care îl aveți, pe una dintre mărimile existente ca matrițe. 

Cei care au dubii în privința mărimii inelului, pot întreba profesioniștii de la Ely Art Bijoux. Bijutierii de aici oferă posibilitatea redimensionării inelului de logodnă comandat la ei, într-un interval de 60 de zile de la primirea produsului. 

Realitate vs. mituri

Inelul de logodnă nu trebuie să fie nici prea larg, dar nici prea strâns pe deget. El este purtat de regulă pe degetul inelar, la mâna stângă. Cu toate acestea, există femei care preferă să țină inelul de logodnă pe inelarul de la mâna dreaptă. În acest caz nu uitați că mâna dreaptă este diferită de cea stângă, iar dimensiunea degetelor este și ea diferită. 

Inelul de logodnă va fi mai fix în sezonul cald și mai larg iarna, atunci când frigul poate afecta circulația sângelui, iar pielea este mai uscată și degetele sunt mai subțiri. În alegerea mărimii potrivite trebuie să țineți cont și de acest aspect. 

Metodele existente pe internet precum folosirea benzilor de hârtie, a ațelor de cusut sau a panglicilor nu sunt recomandate pentru stabilirea mărimii corecte a inelului de logodnă.

Criterii importante

“Diamantele sunt cele mai bune prietene ale unei fete”, spune melodia cântată de Marilyn Monroe. Frumusețea inelului de logodnă nu se rezumă însă doar la acest aspect. 

Alegerea mărimii corecte a inelului de logodnă este esențială, dar această bijuterie trebuie să întrunească și alte condiții. Personalitatea doamnei pe mâna căreia va ajunge este extrem de importantă, stilul și gusturile acesteia nu trebuie neglijate în luarea deciziei finale. 

Metalul și montura

Metalul îmbrățișează strâns piatra și din unirea celor două componente rezultă cercul perfect, care denotă noblețe și prestanță. Puteți alege unul dintre modelele de inele de logodnă, elegante și rafinate, cu posibilitatea de personalizare, oferite de elyart.ro

Primul pas este selecția metalului inelului: aur alb, aur galben, aur roz sau platină. Montura unui inel de logodnă poate fi simplă, incluzând o singură piatră de dimensiuni variabile, în funcție de preferințele clienților. Un inel de logodnă complex are o piatră centrală mai mare, înconjurată de pietre mai mici sau modele ale metalului. 

Lasa un comentariu
Nu exista opinii la acest produs