Search Wishlist0

Când se oferă inelul de logodnă: Sfaturi și recomandări

Oferirea inelului de logodnă este un moment magic pentru amândoi îndrăgostiții. Ocazia aleasă trebuie să fie perfectă, inelul de logodnă ideal, iar locul potrivit. 

Inelul de logodnă poate fi oferit viitoarei mirese în același timp cu cererea în căsătorie. O altă variantă însă poate fi cea în care inelul de logodnă este ales de cei doi iubiți. Indiferent de modul în care alegeți să faceți acest pas, am pregătit câteva sfaturi și recomandări care vă pot fi de folos. 

Momentul perfect

Cererea în căsătorie poate fi specială și memorabilă, o amintire valoroasă, de prețuit peste ani, de spus copiilor și nepoților. De aceea momentul oferirii inelului de logodnă trebuie ales cu mare atenție. 

Punerea în scenă necesită efort, timp și resurse, dacă aveți planuri mari. De aceea trebuie să aveți un plan bine pus la punct

Locul

Unde ați făcut cunoștință? Locul primei întâlniri poate fi perfect, încărcat de semnificație pentru amândoi. Pentru cei care vor să înceapă o nouă viață împreună până și locul ales pentru oferirea inelului de logodnă poate fi special. 

O excursie cu o destinație exotică poate să o surprindă pe viitoarea mireasă, iar dacă la cină va primi o cerere în căsătorie cu un inel de logodnă superb, amintirea va fi neprețuită. 

Clipa în care ați știut că ea este jumătatea poate a fost în mijlocul unei întâlniri de afaceri, când amintirea unei idei sugerate de ea a făcut ca afacerea să prospere. Poate acela să fie locul potrivit pentru oferirea inelului de logodnă. 

Complici

Pentru oferirea inelului de logodnă este posibil să aveți nevoie de ajutor. Una dintre prietenele iubitei vă poate ajuta cu identificarea modelului perfect de inel. 

Puteți apela la alți apropiați pentru a recrea spațiul potrivit cererii în căsătorie. 

Complici pot fi și angajații unui restaurant, ai unui hotel sau chiar ai unei florării. Totul depinde de ideea pe care îl aveți în minte și pe care doriți să o puneți în practică. 

Cererea în căsătorie

Cea mai bună alegere este să optați pentru o cerere în căsătorie originală. Pentru aceasta trebuie să evitați stereotipurile și să aveți pregătit un plan. 

Dacă alegeți să faceți cererea la restaurant trebuie să luați legătura cu cei de acolo să le explicați ce anume doriți să faceți și să le solicitați lucrurile de care aveți nevoie: tort sau prăjituri speciale, flori și șampanie. 

Dacă cererea în căsătorie va fi în aer liber, într-un loc plin de semnificații pentru voi este bine să fiți atenți la prognoza meteo. 

Un muzeu, o galerie de artă, un aerodrom, la un concert sau în timp ce vizitați împreună un obiect turistic sunt câteva sugestii de locuri în care vă puteți surprinde iubita cu o cerere în căsătorie, alături de un inel de logodnă. 

Un mesaj lăsat pe calculator sau email, intrigant, plin de mister, poate conduce la o cerere în căsătorie inedită, total neașteptată. 

Inelul de logodnă perfect

Puteți comanda inelul de logodnă perfect de pe site-ul ElyArt, o bijuterie din Ploiești care vă oferă bijuterii personalizate. Aici puteți alege atât modelul ideal de inel de logodnă pentru viitoarea mireasă, cât și mărimea potrivită pentru acesta, totul online. 

Un inel de logodnă trebuie să fie spectaculos. Unul din aur alb sau galben, cu diamant de 0.24 ct impresionează cu siguranță pe oricine, iar oferirea lui într-un resort de lux va face amintirea de neprețuit. 

Lasa un comentariu
Nu exista opinii la acest produs